06 42481064 info@bistare.nl

Ervaringen

‘’… ik voelde ruimte en opluchting…’’

Ervaringen bij Bistare

Nu, drie maanden en zes sessies na mijn burn-out, gaat het stukken beter met mij. Diana geeft elke massage met ontzettend veel liefde en aandacht. Ze stelt je gerust en neemt uitgebreid de tijd voor je. Elke massage die Diana mij heeft gegeven was een fijne en leerzame ervaring. Wat een magische ervaring.

Marleen

32 jaar

Ik zat thuis door problemen met mijn onderrug, en ben na één behandeling weer probleemloos aan het werk gegaan. Na de massage voelde ik mij relaxed en losser. Ik kom graag een keer terug. Het brengt me niet alleen fysiek herstel, maar ook inzicht in hoe ik in die fysieke toestand ben gekomen.

Remco

50 jaar

Vanwege mijn burn-out kwam ik voor een holistische massage bij Diana.
Ze weet je zo te raken dat je uit je hoofd weggaat en bezig bent met connecties in je hele lichaam. Diana neemt zowel voor, tijdens als na de massage, écht de tijd voor je en ze is er echt voor je. Ik heb van haar geleerd goed naar mijn lichaam te luisteren en er goed voor te zorgen.

Monique

44 jaar

Diana zorgt voor een hele ontspannende sfeer, luistert goed en speelt daarop in. Waardoor jouw lichaam en geest in rust komt. Kortom een aanrader !

Rachid

25 jaar

Ik raad een “behandeling” bij Diana zeker aan, Wat er ook speelt bij je op dat moment, er is ruimte voor, ze luistert goed en aangepast daarop krijg je een massage. Ik ging weer voelen! En hierdoor was het voor mij een wake-up call om te luisteren naar mijn lichaam. Zeker in tijden als deze waarin we allen in haast en onrust leven, lijkt mij dit enorm van waarde.

Ita

29 jaar

De massages van Diana gaan veel verder dan ‘ontspanning’. Diana heeft zachte en neutrale handen, een open aanpak en een scherp waarnemingsvermogen. Zo bewust voelen en ervaren, gaf mij meer en dieper inzicht en heeft denk ik ook op een dieper niveau in mijn lichaam doorgewerkt. Heel bijzonder!”

Heleen

42 jaar

De massagebehandeling is zo ontspannend! Heerlijk! Nu voel ik me relaxed, mijn energie is beter verdeeld. Ik kom zeker vaker!”

Edward

52 jaar

Na de massagebehandeling voelden mijn benen ontspannen, niet meer strak en verzuurd. Het was heerlijk, prima!”

José

57 jaar

Mijn leven lijkt soms wel een achtbaan! Bij Diana was ik weer even helemaal in mijn lijf en niet in mijn hoofd. Dat geeft rust.

Rebecca

30 jaar

Een spannende tijd, zo vlak voor mijn bevalling. Na de massage voelde ik me anders, meer ontspannen. Het viel mij op hoe moe ik altijd word van mijn alertheid en dat er een verlangen is om te ontspannen.

Bianca

40 jaar