06 42481064 info@bistare.nl

Massagetherapie

Ontspanning en bewustwording

Voelen

Massage laat je voelen. Voelen doordat je wordt aangeraakt. Aanraking is een belangrijke levensbehoefte en begint al direct na je geboorte.

Massagetherapie helpt je te luisteren naar wat je lijf jou te vertellen heeft. Je hoeft even niks en kunt tot rust komen en ontspannen. Aandacht voor jezelf en je lijf. Door dit contact kun je bewust worden hoe het echt met je gaat en wat je nodig hebt.

Massagetherapie

Heb je last van spanning, veel gedachten, onrust, (spier)pijn en/of vermoeidheid? En wil je hiervan af, het liefst zo snel mogelijk? Tijdens mijn behandelingen kun je niet alleen verlichting van je klachten ervaren, maar ook nog eens inzichten krijgen wat de oorzaak is van je klachten! Dat helpt je nu én in de toekomst!

De effecten van massage zijn ondermeer een betere doorbloeding en meer ruimte in je lichaam. Vaak vermindert de spanning en kun je weer zakken in je lijf. De therapie helpt je zicht te krijgen op waar je klachten mee te maken hebben. Bewustwording over wat je zelf kan doen om gelukkiger en gezonder in het leven staan.

Je lichaam spreekt altijd tegen je, soms zacht en soms heel hard als het niet wordt gehoord.

Luisteren

Je krijgt bij mij een luisterend oor, een fijne massage en je kunt iets leren over jezelf waarmee je je klachten ook zelf kunt verminderen. Ons lichaam is een waardevol instrument en geeft ons soms een signaal. Vaak vinden we dit vervelend en is de neiging om dit signaal te negeren of er weg van te gaan. Echter, als je hier verandering in wilt is het juist belangrijk om er aandacht aan te geven. Als je kunt luisteren naar wat je lijf je te vertellen heeft, is vaak een begin van ontspanning en herstel. Hier help ik je heel graag bij.