06 42481064 info@bistare.nl

Over Diana

Deskundige begeleiding

Aandacht

Als ik mijzelf zou moeten samenvatten komt het woord aandacht naar voren. Zolang ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd geweest in mensen.

Toen ik merkte dat mijn werk als consultant in kwaliteitsmanagement mij niet meer genoeg voldoening gaf ging ik op zoek naar wie ik vanbinnen ben en hoe ik zou willen leven. Ik leerde hoe belangrijk mijn lichaam was in dit proces. Het roer ging om en ik ging mensen begeleiden in het voelen van hun lijf en vertalen van de boodschappen hiervan. Je lichaam liegt nooit!

Nadat ik zelf de kracht van de combinatie van massage en een begeleidend gesprek had ondervonden volgde ik van 2011 tot 2015 bij HOLOS 4 jaar de HBO-opleiding tot Masseur en Massagetherapeut. Daarnaast heb ik de 3-jarig opleiding bij ITIP (Instituut voor Toegepaste en Integrale Psychologie) afgerond in 2013. Ik specialiseer mij in Burn-out.

Wat mij beweegt is om mensen gelukkiger en gezonder in het leven te laten staan. Massage kan je laten inzien wat je zelf kan doen om je klachten te verminderen. Het geeft me een blij gevoel als ik mensen mag helpen te voelen en te luisteren naar de signalen van hun lijf.

Graag bied ik jou een veilige warme plek waar aandacht is voor lichaam én geest. Mijn intentie is om open, nieuwsgierig en liefdevol voor jou aanwezig te zijn. In het contact kun je zelf ontdekken wat het is dat jij nodig hebt.