06 42481064 info@bistare.nl

Massages

Uit je hoofd, in je lijf

Massage afgestemd op jou

Je krijgt van mij een massage die helemaal past bij jouw behoefte of klacht. Hiervoor pas ik (een combinatie van) verschillende soorten massage toe. De meerwaarde van massage als therapie is dat je ook nog eens kan ontdekken waar je klachten mee te maken hebben. Klik hier voor meer informatie..

Klassieke Massage

Bij pijnlijke en gespannen spieren

Dit is een fijne massage voor je spieren. Vooral als je ze gespannen of pijnlijk voelen. Spieren en triggerpoints raken beter doorbloed en afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Daardoor ontstaat meer ruimte in je lijf. Je kunt goed voelen waar (ont)spanning zit en waar niet. Waar heeft jouw spierspanning mee te maken?

Haptische Massage

Contact met je lijf

Ben je druk, gespannen of heb je weinig energie? Dan is dit een fijne zachte massage voor jou. Haptische massage komt voort uit de haptonomie. Door mijn liefdevolle aanraking kun je (weer) in contact komen met jezelf. Deze massage heeft een positief effect op de energieverdeling in je lichaam.

Holistic Pulsing Massage

De kracht van zachtheid

Als er veel stress zit in je lijf, als je moeite hebt om de controle los te laten. Deze massage is zeer rustgevend voor je zenuwstelsel en brengt ruimte. Door de zachte wiegende beweging waar ik je in breng kom je in een diepe ontspanning en wordt je zelfhelende vermogen geactiveerd. Beweegt er iets niet mee? Wat heeft dat jou te vertellen?

Voetreflex Massage

Weg uit je hoofd…

Pieker je veel? Slaap je slecht? Deze massage helpt je te aarden. Via de zenuwuiteinden en energiepunten in je voeten wordt reflectorisch je hele lichaam aangeraakt. Soms uit zich dat in een tintelend gevoel in het lichaam. Je hoofd hoeft even niet zo hard te werken en wat valt er dan te voelen?

Energetische Chakra Massage

Aandachtig voelen

Chakra’s zijn energiecentra die bij je lijf horen. Tijdens deze massage breng ik je in contact met deze gebieden in je lijf. Zo kun je je bewust worden van je verschillende levensgebieden. Een aandachtige rustige massage. Wat speelt er op dit moment bij jou?

Bindweefsel Massage

Losser in je lijf

Bindweefselmassage is de perfecte massage als je het gevoel hebt dat je ‘strak in je vel zit’ of als je van stevig masseren houdt. Via zenuwen die verbonden zijn met de huid worden ook je organen en lichaamsfuncties gestimuleerd. Wil je voelen hoe jij in je vel zit?

Psoas Massage

Bij(na) burn-out

Voel jij verkrampte schouders, pijn in je onderrug, gespannen kaken en/of een strak gevoel bij je maag? Dikke kans dat jouw Psoas spier (ook wel spier van de ziel genoemd) overbelast is. Deze massage leidt tot afname van stress hormonen en meer ontspanning voelbaar in je lijf. Meer info? klik hier

Gesprek met je lijf

Focusing!

Focusing is een manier om je te helpen als je ergens tegen aan loopt en geblokkeerd raakt. Het gaat verder dan mindfulness. Je wordt begeleid in het voelen van sensaties in je lijf, hierop in te zoomen, te erkennen wat je voelt en hier met je aandacht bij te verblijven. Dan kan er een verandering optreden. Lees hier meer…